Core Collective St Johns Wood

Client: Core Collective
Lighting: Stileman Lighting Design
Mechanical Engineering: John Bathurst
Contractor: WFC Contractors
Stage: Completed

Core Collective St John’s Wood is the third studio to be delivered by WGPA and incorporates design aspects developed on from the first two studios. The site is centrally located on St Johns Wood High Street and the ground floor incorporates a juice/coffee bar as well as a retail area and seating. A lasercut balustrade and waxed steel stair leads down to an extensive basement area with glazed screens to each studio and careful use of mirrors and light provide an exciting expansive environment for mental and physical fitness.

The materials and treatment of the spaces compliment the previous two studios but provide St John’s Wood with its own unique feel to support the C/C brand and its development.

Close
Go top